Tarotconsult

In een Tarot-consult gebruik ik altijd het Universal Rider Waite kaartspel.

Een consult kan je helpen bij wat jou d(r)wingend bezighoudt, vragen of thema’s die steeds terugkeren en om aandacht blijven vragen, moeilijke keuzes, relaties, situaties waar je je niet gelukkig of ongemakkelijk in voelt, etc.

Ik stem me af op jouw energie en vraag, en kies vervolgens een legmethode uit die daarbij aansluit. De kaarten zijn uitnodigend om met elkaar in dialoog te gaan.
Mijn intentie is om je te volgen en goed te luisteren. Belangrijk vind ik dat je eerst alle ruimte neemt om de beelden in je op te nemen en jouw eigen gedachten en gevoelens te laten spreken. Daarna zal ik je stimuleren, vragen stellen, waar nodig de beelden verduidelijken en interpreteren en je aanspreken op jouw eigen wijsheid, liefde en scheppingskracht.
Vanuit openheid en vertrouwen kan het consult je dieper inzicht en helderheid geven. De kaarten en onze uitwisseling kunnen je veel bevestiging geven, maar ook een heel nieuw licht werpen, confronterend zijn en/of je blinde vlekken blootleggen. Mogelijk krijg je duidelijke antwoorden of adviezen, maar wellicht ook nieuwe vragen die belangrijk kunnen zijn voor je proces, je (levens-)houding en verdere ontwikkeling.

Je kunt me bellen of e-mailen voor een afspraak bij mij thuis:
T 040 – 2523474
E info@gerryton.nl

Een consult duurt 1 à 1 ½ uur, kosten: € 40,- per uur.

Telefonisch consult

Als je niet in de gelegenheid bent om te komen én je bent in ’t bezit van de Rider Waite kaarten die ik dus gebruik, kun je mij bellen om een afspraak te maken voor een telefonisch consult. De kosten voor dit consult zijn eveneens € 40,- per uur.