Kaarten

In de gallery zijn de kaarten te zien van mijn tekeningen met kleurpotlood en/of fineliners. Het zijn vooral mandala’s en zendala’s, maar ook andere fantasietekeningen. Met een klik op elke afbeelding afzonderlijk, wordt deze uitvergroot.

Het formaat van de originele werken ligt tussen 20 x 20 cm en 25 x 25 cm. Om een kaart te maken kopieer en verklein ik een tekening tot een grootte van 13,6 x 13,6 cm en de kleuren zijn nauwelijks van de originele tekeningen te onderscheiden.

De laatste 6 kaarten onderaan in de gallery - nrs. 1-1 t/m 6-1, heb ik eerder laten drukken en zijn wat groter, namelijk 16,5 x 16,5 cm.

Kosten

Alle kaarten in kleur kosten € 1,65 per stuk.
De prijs van een zwart-wit kaart bedraagt € 1,25 per stuk.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn € 2,50; deze vervallen bij bestellingen vanaf € 25,-.

Bestellen

Onderaan de kaarten is een besteloptie aanwezig.

  • Je klikt op de knop ‘bestellen’.
  • Nummers en aantal aangeven.
  • Na verzenden ontvang je een automatische e-mailbevestiging.
  • Zodra het bedrag is overgeboekt, ontvang je binnen 3 werkdagen je pakketje.

Twee andere opties naar aanleiding van diverse verzoekjes

Voor bijzondere gelegenheden, zoals Kerst e/o Nieuwjaar, ben ik nogal eens gevraagd om de kaarten hiervoor te verzorgen. Meestal wordt er dan om één speciale kaart gevraagd in een grote oplage (tot nu toe variërend van 100 tot 400 stuks).

Als je dit 4 weken voor de betreffende datum aanvraagt bij een minimale oplage van 100 stuks, is dit zeker mogelijk.

Afdrukken op groter formaat

Afdrukken op groter formaat om deze zelf in te lijsten, tot een grootte van 23 x 23 cm. Ook weer zo’n leuke vraag waar ik graag op inga! Stuur dan een emailtje naar info@gerryton.nl en laat ’t me even weten. Geef dan ’t aantal en nummer(s) op en op welk formaat je de afdruk wil hebben. Ik plak de afdruk op papier van 250 g en laat daarbij een wit randje over. Vervolgens kan deze in ’n passepartout met lijstje gezet worden.
Voor elke afdruk tot een grootte van 23 x 23 cm vraag ik € 12,50 incl. verzendkosten.